loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Bandenservice

Gemiddeld zitten we zo’n 20% van ons leven in de auto. En dan natuurlijk het liefst zo comfortabel en zo veilig mogelijk. Dat begint allemaal bij de band. Banden zijn namelijk het enige contactpunt tussen de weg en jouw auto. Wij leveren de banden voor ieder merk, of het nu gaat over zomer-/winterbanden of all - season banden. Ook bieden we een bandenopslag aan voor je winterbanden of zomerbanden. Ga niet steeds heen en weer slepen met je banden na de bandenwissel. Maar sla ze veilig op Radrema. Bij ons liggen ze onder de ideale omstandigheden en zijn ze meteen verzekerd.

Zomer- & winterbanden bij Radrema in Maastricht

Wanneer u zowel zomer- als winterbanden in bezit heeft, weet u dat u twee keer per jaar de banden dient te verwisselen naar het aankomende seizoen. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk, en hoe weet u wanneer het tijd is om te wisselen?
 
Zomer- en winterbanden verschillen van elkaar door de samenstelling van het rubber. Zo hebben winterbanden bijvoorbeeld een grover profiel wat zorgt voor meer grip op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijzel en regen. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden.

Content Image 2
Morgen Internet – Zorgeloos Light website